Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Мельнице-Подільської селищної ради
Робота відділу
Освіта
Культура
Статистика
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Головна » 2016 » Грудень » 28 » Свято з нагоди Міжнародного Дня інваліда
15:39
Свято з нагоди Міжнародного Дня інваліда

           «Віра в життя». Під такою назвою 02 грудня 2016 р.   відбулося свято для дітей з вадами розвитку. Захід проводився під патронатом відділу освіти, культури, молоді та спорту Мельнице-Подільської селищної ради. Серед запрошених були учні загальноосвітніх навчальних закладів Мельнице-Подільської селищної ради, які навчаються за індивідуальною формою навчання, а також вихованці Мельнице-Подільського Центру реабілітації.

            Хотілося для дітей з особливими освітніми потребами зробити щось неймовірне  і казкове, щоб вони відчули себе повноцінними членами суспільства і повірили у власні можливості та сили.  

            Напередодні організатори прикрасили актовий зал різнокольоровими кульками та м’якими іграшками, які стали для діток чудовим подарунком, бо кожен з них вибрав ту, яка найбільш сподобалась. Приємно було спостерігати за тим, як діти щиро раділи, граючись кульками, були активними і розкутими. Батьки відчували себе  дуже щасливими, адже бачили, чи не вперше, своїх дітей на сцені: вони декламували вірші,співали,малювали. Найзворушливішим моментом свята була «хвилинка обіймів», коли  діти  проявили свою любов і  подяку  в обіймах.  

             Святкові номери підготували вихованці Будинку дитячої творчості. Діти уважно, із захопленням дивились   інсценізацію казки «Ріпка», слухали пісні та підтанцьовували, коли на сцені кружляли в таночку маленькі бджілки – вихованці БДТ.

               Хочеться від щирого серця подякувати організаторам та меценатам свята, а саме: начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту Мельнице-Подільської селищної ради О. Б. Валюк, працівникам відділу освіти, підприємцям: Сухецькому П.,  Сагайдаку В., Тимочківу В., Батерняку В., Демитращуку О., Шиндируку С., Гарболінському Б., Саєнко Л., Макаровій О., Ганевич Н., Якубовській Я., Подольчуку В., Мизак О., Марченку А.

              Сподіваємось, що на цьому казка для дітей не закінчиться, і вони не втратять віри в життя…

Виконавець: методист з індивідуальної форми навчання Ястремська Н.В.

Переглядів: 707 | Додав: mpvok | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar